Концертите в Гласът на България започват довечера


Концертите в Гласът на България започват довечера

4715

bTV ще излъчи първия голям концерт на живо в "Гласът на България" от 20.00 ч. на 2 ноември, неделя.

В продължение на два часа зрителите и публиката в залата ще се насладят на невероятния талант и прекрасните изпълнения на 16 от кандидатите за желаната титла, по четирима от отборите на Десислава, Орлин Горанов, Наско и Миро.

Както вече стана традиция, първи на сцената ще се качи представител от отбора на Орлин Горанов, а най-трудната задача – да вдигне високо летвата на очакванията и представите – се пада на Иван Ченов, решил да взриви публиката с изпълнение на хита на Queen – "Don’t Stop Me Now". На сцената ще се качат още бесарабската българка Светлана Чепразова, която показа, че "Гласът на България" се чува извън границите на страната ни, а Венеция Нецова ще полети със "Skyfall". И, докато едни летят в небето, Невена Цонева ще изпита силата на любовта, поднесена с песента на Селин Дион -"The Power Оf Love", а Мила Желева ще разкрие тайната на "Малките неща". Яна Каменова от отбора на Наско е подготвила парче на колоритната Пинк, а Оги Георгиев - една от най-великите балади на Metallica. И това са само малка част от участниците. Какви изпълнения са подготвили Ивета Костова, Асен Михайлов, Светослав Владимиров, Соня Иванова, Стефани Илиева, Диляна Йорданова, Бисерка Младенова, Петър Рангелов и Анна Пешева зрителите на bTV ще видят на 2 ноември от 20.00 часа по bTV.  

В последния етап на шоуто - "концертите на живо", зрителите са тези, които ще определят кой продължава напред. Те ще могат да гласуват и подкрепят своите любимци освен чрез есемес и чрез сайта на предаването - glasatnabulgaria.btv.bg. Резултатите ще се формират от сбора на есемесите и онлайн гласовете. И тази година по време на концертите участниците ще трябва да се стараят да впечатлят не само публиката, която ще изпрати един от тях напред, но и треньорите си, защото именно менторът ще бъде този, който  има възможност да спаси един от участниците. Всяка седмица отпада по един участник от отбор, а кой ще бъде той, зрителите ще научават в петък вечер от 21.30 часа.

И този сезон феновете могат да проследят чрез V Reporterна официалната страница на шоуто какво е настроението зад сцената.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички