Деси Андонова подготвя първия си самостоятелен албум


Деси Андонова подготвя първия си самостоятелен албум

4715

Деси Андонова, позната от Phuture Shock и Сентиментъл Суингърс, която развива соловата си кариера като Desy, ще представи видеоклипа към първия сингъл от предстоящия си самостоятелен албум в Sofia Live Club от 21.00 ч. на 13 ноември.

Песента "Easy", създадена в колаборация с Божидар Василев от Southwick, ще прозвучи в радиоефира до дни.

В парчето участва и американският артист bcap (Brian Capobianchi), който определя звука си жанрово като нео соул и акустик хип-хоп. Освен със живите си изпълнения, bcap е чест гост в различни проекти, в които взема участие като студиен музикант, а през останалото време пише текстове.

В "Easy" слушателят открива лекотата и топлината, които гласът на Desy, допълнени от Bcap с характерния му фънки привкус, дело на High Time (Антони "WahTony" Рикев, Николай "Brown Sugar" Данев и Радослав Славчев - Riverman), Божидар "Trom Bobby" Василев и DJ Jijo от Jazz Profilactika, които ще се изявят с певицата на събитието. Освен като част от бандата, Jijo ще се представи като диджей, обещавайки специална селекция.

Режисьор и идеен двигател на черно-белия клип е фотографът Тихомир Рачев, който работи с певицата от години и сега вдъхновено претворява музиката й в образи. За визията на Деси в новото видео се е постарал Слав Атанасов, а монтажът е дело на Павлин Даскалов.

Първият сингъл и предстоящият нов албум на Desy ще бъдат продуцирани от Music Clinic Records. По време на концерта в Sofia Live Club публиката ще чуе и още от новите композиции на певицата. Очаква се работата по диска да приключи в началото на следващата година.  
 
Билети - в предварителна продажба в мрежата на Eventim на цена от 8 лв, в деня на място в клуба стават 10 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички