Кой спечели безплатен пропуск за Фери Корстен


Кой спечели безплатен пропуск за Фери Корстен

3811

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Предложението и този път от нашите приятели в "Ялта", организиращи поредния гастрол на Фери Корстен (Ferry Corsten). Както е известно, флагманът на транса пристига за сет на 7 ноември.

Двама от вас получиха уникалния шанс да се сдобият с безплатен пропуск за мегашоуто на холандеца в Room 1 на популярното заведение.

Имената им бяха изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича радиошоуто на Фери Корстен?

Правилното е: Corsten’s Countdown

Честито на Георги Тотев и Иван Борисов.

Един от най-добрите транс диджеи в света обещава  за българските си почитатели мегашоу и музика от друго ниво. След участието си в зрелището ASOT 600, холандецът  спечели сърцата за стотици фенове у нас, затова и завръщането му се очаква с огромно нетърпение. Съпорт на звездния гост ще окаже нашият Стефан Попов (Stefan Popov), резидент на "Ялта".

Фери винаги е изпреварвал времето с невероятния си талант и усет не само към транса, но и към електро и прогресив хауса. Началото на кариерата му е поставено с албума "Out Оf Тhe Blue", а сингълът "System F" попадна в британския Топ 20 и японския Топ 10 в три последователни години. Точно тогава започна и големият успех на диджея, затвърден от популярния трак "Gouryella" в колаборация с Tiesto. А ремиксът на емблематичното парче "Adagiо For Strings" се превърна в клубен химн.

Корстен записва и продуцира заедно с имена като U2, Moby, Faithless, The Killers, William Orbit, Duran Duran, Public Enemy, Nelly Furtado, Justin Bieber и много други. Участията в цял свят му дават възможност не само да застане на пулта до диджеи и продуценти от ранга на Dash Berlin, Aly & Fila, Mark Knight, Bassjackers, Dimitri Vegas & Like Mike, Shogun, Cosmic Gate, но и да получи тяхното признание.

Билети за партито на цена от 30 лв. - в мрежата на Eventim.bg и клуб "Ялта".

Междувременно, все още може да тестваш късмета си за ЛИЧНА СРЕЩА с Fates Warning (Фейтс Уорнинг) и безплатен пропуск за концерта на пионерите на прогресив метъла.

Ето КАК!

Успех на всички!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички