DJ Swed Lu пристига в България за рождения си ден в :PM Club


DJ Swed Lu пристига в България за рождения си ден в :PM Club

4188

Двукратният JamFM Champion на Германия и най-добър хип-хоп DJ на България 2010 - DJ Swed Lu, ще гостува зад пулта на King Vanity Black този четвъртък.

Роден в Германия и посветен в стиловете хип-хоп, крънк и ар-ен-би DJ Swed Lu (a.k.a Любо Петров), е двукратен DJ шампион на Германия, на едни от най-престижните хип-хоп награди JamFM батъл.

На 6 ноември, диджеят с български корени, имащ славата на един от най-добрите майстори зад пулта в Европа, ще пристигне директно от Щутгарт, за да гостува на хитовото черно парти King Vanity Black в :PM Club и да отпразнува рождения си ден с родните хип-хоп фенове.

Swed Lu често подгрява световни хип-хоп величия, което му позволява да обикаля най–престижните клубове по света. Почитателите му у нас са доста и той не случайно е избран и за най-добър хип-хоп DJ на България за 2010. Неговите участия са в най-горещите точки на света – Ню Йорк, Барселона, Лондон, Истанбул, Осло, Берлин, Щутгарт и много други. Работил е с редица от светилата в хип-хопа - Wu-Tang Clan, Ja Rule, Lil Jon, Jeremih, Ice Сube (заедно на снимката), Redmаn и др. През 2013 взе участие в 359hiphop Fest в Пловдив, където освен подгряващ артист бе и диджей на афтърпартитата на Rick Ross и Ciara. Към момента е резидент на SUPREME/Perkins Park в Щутгарт, който в началото на октомври 2014 отбеляза 10-годишен юбилей, както и в Club Proton.

DJ Swed Lu ще избухне зад пулта с мощната подкрепа на официалния хост на вечерта – рапърът Dee.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички