Smugglers Swing Club: Vintage Military 2 в Mixtape 5 на 7 ноември


Smugglers Swing Club: Vintage Military 2 в Mixtape 5 на 7 ноември

4291

Знаковите диджеи The Smugglers Collective отново включват своята машина на времето, наречена Smugglers Swing Club, за поредното завладяващо пътешествие.

То ще се състои в клуб Mixtape 5 на 7 ноември. Присъстващите ще се върнат в златните години на суинга и ритъм -ен-блуса, зората на рок-ен-рола, a към края на вечерта ще навлязат с пълна сила в 21 век, когато електро суингът е новата винтидж мания в цял свят.

Този път пътуването назад във времето има точна дестинация. За втори път в историята на парти поредицата Smugglers Swing Club буквално ще върне феновете в през 1945 за едно Vintage Military събитие. Това е годината, през  която след края на Втората Световна война в Европа и САЩ са имали една- единствена цел: да празнуват! Годината, в която неизброимите балове и партита са били изпълнени с все още много популярния суинг, весели униформени мъже и жени, щастливи хора, неспирни танци и пищни декорации! Ще се опитаме да пресъздадем това усещане за свобода и щастие на предстоящото събитие, обещават The Smugglers Collective.

Отново ще бъде обърнато специално внимание на суинг танците, а гостите ще станат свидетели на зрелищни изпълнения на Lindy Hop и Charleston, вдъхновени от филми от 40-те години.

Smugglers Swing Club ще посрещне почитателите с традиционния "Винтидж будоар", където ще могат да се преобразят посредством ретро прически и грим, направени от професионалисти. Посетилите партито ще имат възможност да си направят винтидж фото сесия в оригинален ретро декор, вдъхновен от темата на събитието.

Организаторите обещават да преобразят клуба в истинска бална зала от средата на 40-те години с характерните за епохата декорации, костюми, светлини и военни атрибути.
Smugglers Swing Club: Vintage Military Edition приканва гостите си да се облекат тематично във войнишка или моряшка униформа, като медицински сестри, полицаи, стюардеси... Разбира се, ще се допускат и цивилни!

Няма да се размине без подаръци за всички фенове и тези, които все още не са се докоснали до тази емоция, но винаги с отворено съзнание приемат новите предизвикателства, лорд Самърсби раздава 3 двойни покани чрез специална игра във FB страницата на марката https://facebook.com/Somersbу

Началният час е 21.00, а стартът на винтидж-треската ще бъде даден в 22.00 часа. Входът е на цена от 10 лева, без предварителна продажба на билети.

За тези, който не са присъствали досега на събитие от поредицата:  Smugglers Swing Club представлява среща между вчера и днес, чието проявление в музикално отношение означава суинг срещу електро суинг.  По този начин са покрити всички разклонения на суинг и рок-ен-рол музиката от 40-те години до днес, когато електро суингът изживява своя възход. От феномен Smugglers Swing Club се превърна в традиция. Партитата имат за цел да популяризират пред по-широка аудитория винтидж музиката, култура и начин на забавление, всичко това поднесено с модерен привкус. След като феновете на стила успяха вече да видят на живо някои от най-актуалните имена от суинг и електро суинг сцената, The Smugglers Collective са подготвили главозамайващи изненади и експлозивни концерти за следващите събития с марка Smugglers Swing Club.

Mixtape 5 е на бул. "България" 1 в подлез "Галерия".

Facebook event: https://www.facebook.com/events/826620827369985/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички