Танци по хип-хоп Мрежата с The Center


Танци по хип-хоп Мрежата с The Center

3690

Хореографите от The Center ще представят "Мрежата" - първи по рода си танцов хип–хоп спектакъл, в столичното кино "Люмиер" от 20.00 ч. на 7 ноември, петък.

Продукцията съчетава духа на Чарли Чаплин, съвременното виждане за света от женската гледна точка в лицето на Бионсе и от мъжката - според Фарел Уилямс, преминавайки от военните действия на Хитлер до мъдростта, която ни предава Роки Балбоа по неговия начин.

Четирима от хореографите са захванали се да се ровят в тайните на живота и да представят тяхното виждане чрез съвременната музика. Четири крайни гледни точки се преплитат, за да образуват една МРЕЖА, която днес формулира световните разбирания за живот.

Младите хореографи, изработили спектакъла, са част от най-голямото училище за хип-хоп танци в БългарияThe Center, учещи се от най–добрите артисти в световен мащаб, доказали уменята си пред света и на родна земя неведнъж. Те са единствените танцьори в България, които са извоювали присъствието си на най–голямата сцена за хип-хоп - Световното първенство в Лас Вегас. Имат достатъчен опит и креативност, за да заразят публиката с уменята и идеите си, както и да ѝ покажат нов поглед над случващото се около тях.

В "Мрежата" ще танцуват над 100 на възраст между 5 и 38 години.

Билетите за спектакъла са на цена от 10 лв.

YouTube chanel: RiOwork
www.thecenterbg.com

Видео: https://www.youtube.com/watch?v=59SNQakJz9Y

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички