Забраниха на Цеца да кръжи с хеликоптер над центъра на София


Забраниха на Цеца да кръжи с хеликоптер над центъра на София

4216

Феноменалният интерес към грандиозния концерт на сръбската мегазвезда Цеца (Ceca) е причина да бъдат пуснати в продажба ограничен брой допълнителни седящи места, известиха организаторите от Moko Solution.

Както MySound.bg вече писа, събитието е в столичната зала "Арена Армеец" от 20.00 ч. на 7 ноември.

Верните фенове на кралицата на сръбската музика могат да намерят пропуските в търговската мрежа на Ticket Pro. "Бяхме подготвени за изключително голямо търсене на билети за концерта, но това минава всички наши очаквания. Интересът е рекорден, телефоните не спират да звънят!", коментират от TicketPro.

Изпълнителката смая организаторите с желанието си да кацне с хеликоптер директно в зала "Арена Армеец". Както вече стана ясно, пристигането на Цеца по въздух е жест към нея от анонимен олигарх. Въпреки всички усилия на организаторите да реализират желанието на певицата, от Ръководство на въздушното движение не позволяват да се извърши кацане в района на залата поради съображения за сигурност и безопасност. Приземяването на хеликоптера за събитието може да стане единствено на летище София.

Много изненади и любими хитове на примата на балканската музика очакват всички гости.

Първи на сцената ще излязат музикантите от Dzambo Agusevi Оrchestra, които ще заредят публиката с много енергия и настроение.

Още за концерта - на:

https://www.facebook.com/CECAinSofia

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички