Кой спечели лична среща с Фейтс Уорнинг и покана за концерта


Кой спечели лична среща с Фейтс Уорнинг и покана за концерта

4088

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Предложението бе отново от нашите приятели Loud Concerts, организиращи третата визита на знаменитата формация Фейтс Уорнинг (Fates Warning) у нас. Както е известно, пионерите на прогресив метъла ще представят актуалния си албум "Darkness In A Different Light" в столичния клуб Mixtape 5 на 13 ноември.

Един от вас получи уникалния шанс да се срещне ЛИЧНО с Рей Олдър и Ко., да получи автограф от музикантите и да се снима с тях, а друг късметлия - да се сдобие с безплатен пропуск за събитието.

Имената на щастливците бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича актуалният албум на Фейтс Уорнинг, който американците ще презентират на концерта в София?

Правилното е: "Darkness In A Different Light".

Честито на Боряна Узунова,  която, освен че ще съпреживее концерта на своите фаворити, ще се срещне и ЛИЧНО с тях, и на Любослав Здравков.

Предстоящето събитие е част от европейското турне на американците в подкрепа на многоочаквания им и високооценен единадесети студиен диск - "Darkness In A Different Light".

Предишният проект на фронтмена Рей Олдър (Ray Alder), одухотворения китарист Джим Матеос (Jim Matheos) (движещата сила зад бандата) и Ко.- FWXр, излезе преди десет години. Българските фенове обаче ще чуят и най-същественото от кариерата на гостите дотук.

Групарите - особено на живо, са твърде различни от това, което почитателите обикновено виждат по прог рок лайфовете. Музикантите кипят от енергия, залагайки  на взаимодействието с публиката встрани от всякаква стерилност и излишен перфекционизъм.

Лудница, спретната от корифеи, ненадминати в цялата история на прогресив метъла с начина, по който успяват да съчетаят техническа брилянтност и фина чувствителност.

"Спечели с MySound.bg" ще продължи скоро.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички