Цеца просълзена от изненадата на Balkanika Music Television


Цеца просълзена от изненадата на Balkanika Music Television

4096

Непосредствено след грандиозния концерт на Цеца (Ceca) в столичната зала "Арена Армеец", Balkanika Music Television изненада певицата като ѝ представи лимитирана колекция от  грамофонни плочи с нейните първи самостоятелни албуми.

Неочакваната изненада успя да достигне до сърцето на мегазвездата, която просълзена разглеждаше обложките и призна, че дори тя самата вече няма копие на първата си плоча – "Cvetak za novetak" (1988).
 
Колекцията, чиято стойност надхвърля няколко хиляди долара, е притежание на един от най-верните почитатели на Цеца Виктор (двамата на снимката). По повод концерта на звездата в София Balkanika MTV реши да открие един от най-атрактивните ѝ фенове и  достигна до младия българин. Освен плочите, от които към днешна дата са останали едва няколко бройки, колекцията на Виктор включва цялата дискография и всички печатни издания, свързани с балканската прима. Пред екипа на телевизията момчето сподели, че е фен на Цеца от много малък, а някои от копията на албумите ѝ е издирвал в продължение на години. Сред ценните издания са заглавия като "Ludo srce" (1989), "To Miki" (1990), "Babaroga" (1991) и други.

Очарована от изненадата, Цеца многократно благодари на Виктор и старателно подписа всяка една от ценните му находки. "Аз обикновено се подписвам като Ражнятович, макар феновете ми да ме наричат повече Величкович, затова половината ще разпиша с едното, а останалите – с другото си име", с усмивка обясни изпълнителката. А на финала, след ексклузивното ѝ интервю за Balkanika Music Television, една от най-обичаните балкански звезди благодари на медията с пожеланието повече телевизии да взимат пример от Balkanika с добрите и положителни инициативи, пред това да търсят жълтината и интригата във всеки удобен случай.  

Цялото интервю с Цеца и срещата ѝ с Виктор може да гледате този  понеделник - 10 ноември, от 19.00 ч. в предаването Balkan Stories with… с водещ Алекс Дянкова.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички