Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Sunsay (5 Nizza) с втора дата в Терминал 1 - 13 ноември


Sunsay (5 Nizza) с втора дата в Терминал 1 - 13 ноември

4283

Първото посещение на единия от членовете на 5'Nizza и новата му група очаквано предизвика голям интерес сред българската публика.

Билетите за първия концерт на Sunsay - на 12 ноември, сряда, са почти изчерпани, което наложи назначаване на още една дата, обясняват организаторите.

Мениджмънтът на Sunsay потвърди събитието. Така, на 12 и 13 ноември, украинско-руската фюжън-реге-фънк формация ще изнесе две поредни шоута в столичния клуб "Терминал 1", който е и организатор на шоуто, с подкрепата на Bushmills.

Андрей Запорожец (Sun) пристига в България с още петима музиканти, с които оформят състава на Sunsay - Андрей Кобылянский (акустична китара), Костя Чалых (електрическа китара), Роман Кучеренко (бас), Сергей Балалаев (барабани) и Сергей Клевенский (духови инструменти). Бандата ще представи песни от своите пет албума, включително и от най-новия, наречен "V" (2014). Sunsay обещават да чуем на живо в София и немалко от творчеството на самите 5'Nizza.

Yoko, Zafayh и Sensei са избрани да подкрепят първите два концерта на гостите у нас. Изпълнителите са познати от самостоятелните си проекти и участието си в групи като Root Souljah, Roots Rocket Band, The Top Stoppers, Stick Insect, DiS и др. Освен това, комбинацията от тримата е популярна с песента "Слънце мое" (https://www.youtube.com/watch?v=QoR47UyEykE), която освен че възпява носталгията по лятото, се превърна и в химн на кампанията "Да спасим Иракли" и много други природозащитни акции. Йоко, Зафиров и Сенсей през последните години излизат изключително рядко заедно на сцена, като последното им участие е през 2012, така че това е една от малкото възможности да се чуе тяхното съвместно творчество на живо. В "Терминал 1" тримата фронтмени ще бъдат в компанията на група от инструменталисти. В паузите извън лайв сетовете, както и преди и след тях, музиката ще подбира Selector Lazy Face.

Билети за двата концерта се предлагат в мрежата на Eventim.bg на цени от 35 лв. предварително и 40 лв. на самата дата и място. Каси: "Пикадили", "Германос", "Офис 1", "На тъмно", Usit Colours, "Технополис", "Техномаркет", OMV, Билетен център НДК, "Арена Армеец", "Терминал 1", както и онлайн през сайта на компанията.

Броят на пропуските и за двете шоута е ограничен до 400, като за 12 ноември бройката е почти изчерпана - в тази връзка - препоръчва се предварителното им закупуване!

5Nizza – "Soldat"
http://www.youtube.com/watch?v=n8ukBgJX2tw

SunSay & John Forté - "Wind Song"
http://www.youtube.com/watch?v=F3E7sQS_0l4

Sunsay – "Долетим"
http://www.youtube.com/watch?v=fyUm-W95aG8

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички