Sarah Brightman със специално космическо меню в София


Sarah Brightman със специално космическо меню в София

3531

Sarah Brightman (Сара Брайтман) пристига у нас ден преди шоуто си в София.

Както MySound.bg нееднократно писа, първата визита на знаменитата британка в България е в столичната зала "Арена Армеец" на 12 ноември.

Въпреки че ще има само 48 часа, певицата ще направи нощна обиколка на столицата. Най-вероятно изпълнителката няма да успее да опита много от традиционните за България ястия и напитки, oсвен шопска салата и сладко от рози, тъй като спазва специална диета.

За гостуването на певицата обаче oрганизаторите са поръчали разнообразно "космическо" меню и руски готвач, който ще изненада нея и екипа ѝ с нестандартно поднесена за повечето хора вечеря. Тя ще включва, замразени и сушени под вакуум по специална технология на Института по криобиология и хранителни технологии, ястия и зеленчукови сокове. България е една от трите страни в света, която произвежда космическа храна и то по собствена технология. В менюто присъстват рецепти за пиле с ориз басмати, телешко със зелен фасул и малиби. За Sarah Brightman обаче съвсем скоро космическите ястия ще бъдат всекидневие. Както е известно, веднага след турнето си,  приключващо само месец след концерта в София, певицата ще започне усилена подготовка за пътешествие в космоса.

Британката с диапазон от зашеметяващите три октави обещава страхотно шоу, включващо песни на четири езика. В него силно впечатление правят и кавърверсиите на  хитовете на Queen - "Who Wants Тo Live Forever" и на Kansas - "Dust In The Wind". В София ще прозвучат и най-любимите песни от всички албуми на певицата. От специфичния за нея – кросоувър (стил, обединяващ различни жанрове) до класически изпълнения на композитори от Шуберт до Андрю Лойд Уебър. Списъкът от най-популярни песни на британската певица се допълва от пиеси на английски, испански, френски и италиански.

Билети за събитието са в продажба на касите на НДК, "Арена Армеец" и в мрежата на "Eventim", включително "Германос", "Пикадили" и "Техномаркет", на цени от 80 до 150 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички