Домино на Графа най-въртяната БГ песен в ефира за втора седмица


Домино на Графа най-въртяната БГ песен в ефира за втора седмица

4318

Месец след официалната премиера на "Домино", Графа има много поводи за радост – песента се превърна в хит в интернет и в родния ефир, втора седмица е на първо място по излъчвания сред българските песни.

Музиката, текстът и аранжиментът са изцяло от Графа, а видеото, режисирано от Bashmotion, перфектно улавя емоцията на песента.

http://vbox7.com/play:55314216f3

Предишният акустичен концерт на Графа беше през 2006. В интернет форумите фенове коментират, че отдавна чакат точно такъв тип лайф от любимия си изпълнител.

Както е известно, Графа събира многобройните си почитатели  зала 3 на НДК на 25 ноември, обещавайки хитовете си в по-различна светлина. За шоуто изпълнителят работи с едни от най-добрите български музиканти – Мирослав Иванов - китари, Ивайло Звездомиров - бас китара, Борислав Бояджиев - барабани и перкусии, Краси Тодоров - пиано, Венци Трифонов – кларинет и саксофон и ЛаТиДа - беквокали. Репетициите са ежедневни, сетлистът включва 21 песни, между които "Враг", "Дим да ме няма", "Заедно", "Най-щастливият човек" и други.
 
Билетите за концерта на 25 ноември - на цени от 30, 40 и 50 лв., се продават в Билетен център на НДК, "Ивентим" и "Тикетпортал", а интересът към събитието е голям, повече от половината зала вече е разпродадена.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички