Headless съпорт на Fates Warning в клуб Mixtape 5


Headless съпорт на Fates Warning в клуб Mixtape 5

3801

Headless - бандата на вокалиста Göran Edman (Yngwie Malmsteen, John Norum), китаристите Walter Cianciusi и Dario Parente, плюс гост-барабаниста Scott Rockenfield (Queensryche), ще бъде съпорт на Fates Warning в София.

Както MySound.bg нееднократно информира, събитието е в клуб Mixtape 5 от 20.00 часа на 13 ноември,сряда.

Headless е изборът на американските прогресив метъл титани за цялото европейско турне, предприето в подкрепа на последния им студиен албум "Darkness In A Different Light". Обиколката стартира от Белгия на 30 октомври, като ще премине през Германия, Полша, Словения, Италия, Австрия, Швейцария и Сърбия.

Изявата на Fates Warning у нас е организирана от Loud Concerts.

Вокалистът на формацията Ray Alder даде интервюта за някои български медии.  

Той сподели, че срещите на бандата с българската публика са винаги незабравими и че аудиторията в нашия регион на Европа е много по-топла и експлозивна от тази в родната му Америка.

Ray се надява да не са необходими 9 години за издаването на следващ албум, както се случи с последната продукция "Darkness In A Different Light". Музикантите смятат, че това е най-зрялата им продукция, в която всеки е бил наясно точно какво и по какъв начин иска да изрази. Именно тук Ray за пръв път се включва като автор на текстове на песни.

Сетлистът засега е изненада за българските фенове, но, освен песни от актуалния диск, гостите ще се опита да обхванат и да представят възможно най-голяма част от цялото си творчество.

Билети за концерта на Fates Warnning в София все още могат да бъдат закупени в мрежата на Еventim (www.eventim.bg), магазинитe Office 1 Superstore, Germanos, OMV, Picadilly на цена 35 лв.

В деня на събитието, както и на място на входа на клуба, цената им ще бъде 40 лева.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички