Вечери на Pink Floyd и Dave Grohl организират Тънка червена линия


Вечери на Pink Floyd и Dave Grohl организират Тънка червена линия

4008

Специални вечери, посветени на Pink Floyd и Dave Grohl, организират в популярния столичен бар "Тънка червена линия".

Заключителният щрих от наистина забелележителната кариера на великите Pink Floyd албумът "The Endless River", излезе на 10 ноември. Това ни дава повод да се отдадем изцяло поне за една вечер на любимата група. Ще я почетем на 13 ноември, четвъртък. Капитан на кораба, който ще ни прекара през The Endless River, ще бъде Краси Москов. Той обещава да слушаме целия нов диск, любими фрагменти от гениалните му предшественици, заслужаващи внимание кавъри, а освен това и музика от соловите записи на основните композитори – Syd Barrett, Roger Waters и David Gilmour.

В седмицата, в която излиза новият албум на Foo Fighters – "Sonic Highways", посeтителите на "Тънка червена линия" ще изживеят музикално приключение на една от най-големите звезди на рок музиката за последните двайсет години – Дейв Грол. Това ще се случи на 15 ноември, събота.

Ще прозвучи целият проект "Sonic Highways", но освен него саундтрак на вечерта ще бъдат Nirvana, Queens Оf Тhe Stone Age, Them Crooked Vultures, Killing Joke, Probot. Няма да бъде пропусната музиката към филма Sound City и някои любопитни гост-участия на Дейв. Към всичко това музикалният селектор Краси Москов ще добави много изпълнения на Foo Fighters.

И двете вечери започват в 21.00 ч., вход свободен.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички