Рафи Бохосян и Funky Miracle отново с общо шоу в Sofia Live Club


Рафи Бохосян и Funky Miracle отново с общо шоу в Sofia Live Club

4295

След впечатляващия лайв, с който Рафи Бохосян отпразнува 21-ия си рожден ден в началото на годината в Sofia Live Club, един от най-харизматичните и талантливи млади артисти отново излиза на сцената на най-популярното столично заведение за музика на живо с група Funky Miracle.

Изключителните музиканти от фънк формацията, които през лятото създадоха незабравима атмосфера на концертите от Coca-Cola Happy Energy Tour, вече доказаха пред десетки хиляди фенове, че умеят да изпълняват еднакво добре както фънк, така и соул, ар-ен-би, поп и рок парчета, каквито ще прозвучат на 14 ноември с гласовете на Рафи и приятели. Този път към концерта ще се присъединят Део, Лео и Играта, както и други популярни имена от българската музикална сцена, чието присъствие ще остане изненада за гостите на събитието.

Това лято Рафи отново затвърди статуса си на един от най-продуктивните певци у нас. Заедно с лейбъла си "Вирджиния Рекърдс" той успя да реализира цели три хита. "Mr. Comandante" и "В нашия филм" отново бях във веселата и суперуспешна компания на Део, Лео и Играта - 4D, а самостоятелният му сингъл "Нали така?" беше свежа и изненадваща колаборация с бургаския хип-хоп изпълнител Hoodini. В момента Рафи е в процес на работа по поредния си солов проект. Той обаче ще е с коренно различна стилистика от всичко, правено до момента, и ще представи изпълнителя в съвсем нова светлина. Паралелно с това тече и подготовката на пролетната доза забавление от Рафи, Део, Лео и Играта, с която "великолепната четворка" ще усмихне широко феновете си.

Билети за Raffi & Funky Miracle Live могат да бъдат закупени на място в клуба на цена от 10 лева.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички