Театърът на живота според Стефан Стефанов


Театърът на живота според Стефан Стефанов

4232

Журналистът, писател и художник Стефан Стефанов, който е сред най-ярките, сърцати и своенравни автори на MySound.bg., ще открие първата си самостоятелна изложба на графики и карикатури в столичния бар Kanaal навръх Нощта на театрите - от 19.00 ч. тази събота, 15 ноември.

Не случайно авторът избира точно тази символична дата, за да покаже колко прав е бил Уилям Шекспир, че животът е театър и всички сме актьори в него.

Посетителите ще имат възможност да станат част от уникално 2-в-1 културно събитие. То ще създаде концептуална представа за театъра на нашия живот в 21 век с илюстрации, които показват колко тънка е границата между смеха и тъгата, между реалността и илюзията, между театъра и живота, който живеем. Изложбата представя самобитния стил на Стефан Стефанов и обобщава огромен брой събития и послания в 21 век, повлияни едновременно от ъндърграунда и масовата култура.

Втората част на хепънинга ще доближи зрителите буквално на една ръка разстояние от случващото се в театъра на живота в книгата "Горе & Долу" на Стефанов. Нощта на театрите буквално влиза в Kanaal с литературно четене на избрани откъси от книгата. Своеобразният литературен пърформънс ще бъде в ръцете на гост-четци - добре известните ни алтърнатив герои Краси Москов и Миленита. Любимия си откъс ще ни прочете и самият автор.

В паузите между четенията ще се включи със сет DJ Djobry, а барът на заведението ще даде възможност на присъстващите да се насладят на многообразието на белгийската бира.

Вход: свободен.

Kanaal е на бул. "Мадрид" 2.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички