Още четирима напуснаха Гласът на България


Още четирима напуснаха Гласът на България

4956

Лазар Кисьов, Мариета Петракиева, Тихомир Цонев (на снимката) и Станислав ГеоргиевСисо отпаднаха след втория концерт на живо и елиминациите в "Гласът на България" по bTV.

Любимците на публиката, събрали най-голям зрителски вот миналата неделя, са Кристина Иванова от отбора на ДесиСлава, Зоя Мутишева от отбора на Миро, Ати Молова от хората на Наско и Тюркян Исмаил от тима на Орлин Горанов.

В третия концерт на живо ще се изявят "едва" 12 участници – по трима от отбора на всеки треньор. Певците от всеки отбор, събрали най-много зрителски гласове, ще бъдат спасени и ще продължат директно в следващия концерт на живо. Съдбата на останалите двама ще се реши в директна битка между тях.

Предизвикателството да открие концерта с изпълнение на "Sweet Dreams" на Eurythmics е отредено на Яна Каменова, която и този път ще бъде подкрепена от вокалиста на D2 и неин брат – Дидо. Веднага след това на сцената ще се качи Светослав Владимиров, който в компанията на 14 хористи ще представи песента на Филип Киркоров "Жестокая любовь". В съвсем различен музикален стил и посока ще тръгне третият участник  – Петър Рангелов, който ще изпее един от големите хитове на Gipsy Kings – "A Mi Manera", а страстта на сцената ще разпалят двама танцьори от школата на Памбос. За отбора на Миро концерта ще открие Светлана Чепразова с изпълнението "Шопен" на Елена Ваенга.

Останалите, които ще се борят за оставане в шоуто и любовта на зрителите довечера, са Венеция Нецова, Асен Михайлов, който ще изпълни песен на Графа, Иван Ченов и Невена Цонева, която ще се изяви с двама гайдари.

Щафетата ще поемат Стефани Илиева, Ивета Костова, Анна Пешева и Оги Георгиев.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички