Реге и електроника се прегърнаха в огледалото на Real Life


Реге и електроника се прегърнаха в огледалото на Real Life

4045

Един от най-успешните български реге артисти, който вече се радва на популярност и признание на европейската сцена - Zafayah, влезе в колаборация с Basscatz, за парчето "Real Life", комбиниращо най-доброто от специфичните им стилове – реге, електроника и дъбстеп.  

Проектът ще бъде представен на живо в столичния бар The Agency от 19.00 ч. на 19 ноември (сряда). "Това със сигурност е продукцията, с която до момента сме най-горди - всичко е завършено и като музика, и като видео, пълно е с емоция и чувства", коментира Мартин (Basscatz). Zafayah добавя: "Real Life" е най-различният проект, в който съм участвал, но същевременно в него съм и най-много себе си".

Режисьор на клипа, който ще се завърти в мрежата ден след презентацията, е Йордан Стоянов, работил по продукции на артисти като So Called Crew, Dafai и Жлъч, а видеото всъщност е минифилм със заплетен сюжет, в който участват всеобщият любимец Китодар Тодоров, Башар Рахал, Ралица Паскалева от "Столичани в повече" (на снимката вляво) и Антон Григоров от "Sex, лъжи & TV".

Както MySound.bg писа, Zafayah има няколко хита в дискографията си, сред които "Условие № 1" с Мария Илиева и "The Great Forgetting" с немската реге суперзвезда Jahcoustix, а името му стои зад топлейбъла Roots Rocket. В парчето Zafayah се изявява по малко необичаен стил от повечето си проекти, а именно - с нежно изпяти соул вокали, вдъхновени от дълбокия и музикален инструментал, дело на Basscatz.  

Самите Basscatz пък вече са се доказали с парчетата си "Thriller" и "Moving Forward" с Рут Колева, както и лейбъла си за електронна музика Platform Music, който има осезаемо световно присъствие. Песента "Real Life" ще бъде включена в предстоящия албум на Basscatz догодина.

Трейлър - на https://www.youtube.com/watch?v=fE_Pk_i4zsA.

The Agency е на ул. "Малко Търново" 1.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички