Танцьорът на Craig David и Justin Timberlake – Lil Phil в:PM Club


Танцьорът на Craig David и Justin Timberlake – Lil Phil в:PM Club

3965

Столичният :PM Club ще посрещне Lil Phil на 20 ноември.

Известният хореограф и танцьор от клиповете и турнетата на Justin Timberlake, Usher, Mariah Carey, Craig David и Britney Spears идва за първи път у нас по покана на хитовото заведение.

Роденият в Белгия танцьор с африкански корени ще гостува на традиционното черно парти в четвъртък вечер King Vanity Black, за да представи ексклузивно денс шоу с родните професионалисти Пламен Андреев-Пачо (The Hive) и Здравко Костадинов (Groovez).

Lil Phil е спомагал сценичните изяви на Backstreet Boys, Outcast, Brandy, Wu-Tang Clan и участвал в редица реклами на спортни брандове и денс риалити формати в Италия. Още на 8-годишна възраст той е запленен от хип-хоп културата и започва да тренира с по-големите си братя, овладявайки техниките на стрийт танците и създавайки свой уникален стил. Неговите експлозивни изпълнения и креативност го отвеждат до върховете на световната денс сцена, където днес е определян като един от най-големите хип-хоп таланти.

Ден преди да представи своя авторски пърформънс в :PM Club, Lil Phil ще посети Derida Dance Center в столицата (19 ноември), за да проведе специален уъркшоп с всички български фенове на танцовото изкуство от 20.00. По време на него, денс звездата ще отправи предизвикателство към участниците - двете най-добри танцьорки от уъркшопа ще бъдат включени в лайв шоуто на сцената на King Vanity Black.

Lil Phil лично ще избере победителките в танцовата задача и, заедно с българските си колеги Пачо и Здравко, ще представят впечатляващо денс шоу по негова хореография.

Промо видео с Lil Phil с поздрав към българските фенове вижте тук:
http://vimeo.com/111941634

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички