Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Памбос Агапиу води MTV звездата Сео Фернандез в София и Пловдив


Памбос Агапиу води MTV звездата Сео Фернандез в София и Пловдив

3971

Повелителят на салсата у нас Памбос Агапиу ще забърка поредния латино уикенд коктейл в петък и събота (21 и 22 ноември).

Този път магнетичният танцьор от Кипър залага на две големи имена от света на салсата – Сео Фернандез и неговата партньорка Енерис Мулдаго. Роденият в Хавана Сео Фернандез (Seo Fernandez) е един от най-популярните виртуози в стиловете регетон и кюбан. Кубинецът пристига заедно с Енерис Мулдаго (Eneris Muldago), която е сред най-добрите танцьорки в Европа и по света и през последните няколко години танцува заедно с Фернандез във формацията Latin Black Energy.

Сео Фернандез и Енерис Мулдаго са и звездите в англо-българския игрален филм Strictly Salsa The Beginning ("Улови ритъма"), чиито финални снимки ще се проведат този уикенд в Пловдив. Очакваната премиера на лентата ще е в началото на 2015 в кината у нас и чужбина. За почитателите на латино ритъма от Пловдив двамaта супертанцьори са подготвили уъркшопи по регетон и кюбан, които ще се състоят от 19.00 до 21.00 часа в хотел "Лайпциг". В късните часове на вечерта организаторите от Pambos Dancing Centre са подготвили парти и шоу програма. Латино фиестата ще продължи в столицата и в събота, когато Сео и Енерис ще гостуват в Playground Paradise Mall.  

Сео Фернандез танцува от дете по улиците на Хавана и в училище. Посещава специализирано училище за вариете и развлечения, а малко по-късно придобива диплома и съответно титлата "професионален танцьор". Владее с изключително майсторство стиловете хип-хоп, класическа салса, ча-ча-ча, регетон, румба и други. Работи в различни театри и кабарета в Хавана преди да  стане част от известната театрална трупа Cubanacan. В качеството си на хореограф той ръководи турнето на театъра в Южна Америка и в Европа. От десет години живее в Италия, където се премества да живее с идеята да разпространи латиноамериканската музика и танци в Европа. Бързо си спечелва популярност благодарение на своите харизма и артистични умения по време на представленията. Работи като танцьор за MTV, Algida Tour и други. Освен танцувален, притежава и певчески талант. Пял е с група Raza Latina, заедно с която записва бачата парчето "Es por ti", спечелило си невероятен успех в Италия и по света: https://www.youtube.com/watch?v=ra6tWq9Qa3g

С първия си самостоятелен сингъл "Remena" Сео Фернандез постига световна известност, а малко след това се появява и първият му самостоятелен албум "Atacando".

Сео работи като танцьор в много телевизионни програми на MTV, разгръща творческия си потенциал, превръщайки се в световноизвестна музикална и танцова звезда.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички