Памбос Агапиу води MTV звездата Сео Фернандез в София и Пловдив


Памбос Агапиу води MTV звездата Сео Фернандез в София и Пловдив

3963

Повелителят на салсата у нас Памбос Агапиу ще забърка поредния латино уикенд коктейл в петък и събота (21 и 22 ноември).

Този път магнетичният танцьор от Кипър залага на две големи имена от света на салсата – Сео Фернандез и неговата партньорка Енерис Мулдаго. Роденият в Хавана Сео Фернандез (Seo Fernandez) е един от най-популярните виртуози в стиловете регетон и кюбан. Кубинецът пристига заедно с Енерис Мулдаго (Eneris Muldago), която е сред най-добрите танцьорки в Европа и по света и през последните няколко години танцува заедно с Фернандез във формацията Latin Black Energy.

Сео Фернандез и Енерис Мулдаго са и звездите в англо-българския игрален филм Strictly Salsa The Beginning ("Улови ритъма"), чиито финални снимки ще се проведат този уикенд в Пловдив. Очакваната премиера на лентата ще е в началото на 2015 в кината у нас и чужбина. За почитателите на латино ритъма от Пловдив двамaта супертанцьори са подготвили уъркшопи по регетон и кюбан, които ще се състоят от 19.00 до 21.00 часа в хотел "Лайпциг". В късните часове на вечерта организаторите от Pambos Dancing Centre са подготвили парти и шоу програма. Латино фиестата ще продължи в столицата и в събота, когато Сео и Енерис ще гостуват в Playground Paradise Mall.  

Сео Фернандез танцува от дете по улиците на Хавана и в училище. Посещава специализирано училище за вариете и развлечения, а малко по-късно придобива диплома и съответно титлата "професионален танцьор". Владее с изключително майсторство стиловете хип-хоп, класическа салса, ча-ча-ча, регетон, румба и други. Работи в различни театри и кабарета в Хавана преди да  стане част от известната театрална трупа Cubanacan. В качеството си на хореограф той ръководи турнето на театъра в Южна Америка и в Европа. От десет години живее в Италия, където се премества да живее с идеята да разпространи латиноамериканската музика и танци в Европа. Бързо си спечелва популярност благодарение на своите харизма и артистични умения по време на представленията. Работи като танцьор за MTV, Algida Tour и други. Освен танцувален, притежава и певчески талант. Пял е с група Raza Latina, заедно с която записва бачата парчето "Es por ti", спечелило си невероятен успех в Италия и по света: https://www.youtube.com/watch?v=ra6tWq9Qa3g

С първия си самостоятелен сингъл "Remena" Сео Фернандез постига световна известност, а малко след това се появява и първият му самостоятелен албум "Atacando".

Сео работи като танцьор в много телевизионни програми на MTV, разгръща творческия си потенциал, превръщайки се в световноизвестна музикална и танцова звезда.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички