All Аbout House Music: DJ Noir в Ялта на 21 ноември


All Аbout House Music: DJ Noir в Ялта на 21 ноември

3659

Рене Кристенсен, познат на публиката като DJ Noir, ще застане зад пулта в клуб "Ялта" този петък, 21 ноември.

Именитият хаус диджей и продуцент, който е носител на наградите Upfront Deejay Of The Year, Producer Of The Year и DJ Of The Year от Danish DeeJay Awards в три поредни години, ще излезе пред българската публика след резидентите на столичния клуб Stefan Popov и Runo.

Още 6-годишен Noir се влюбва в електронната музика, като тази любов прераства в истинска страст, на която се дължи пробивът му на датската и световна клубна сцена. Почерпил вдъхновение от икони като Depeche Mode и Kraftwerk, той е изкушен от ранния ейсид хаус,залял Великобритания в края 80-те. DJ Noir започва кариерата си със смели сетове от хип-хоп, соул, фънк, хаус и техно, докато стилът му се изчиства напълно и остава най-голямата му любов – хаус музиката. Световната си популярност добива с изданията "All Аbout House Music” и “My MTV”. След смъртта на баща си, той получава наследство, с което осъществява най-голямата си мечта – да продуцира. Добил достатъчно самочувствие като артист, открива лейбъла Noir Music и се превръща в един от най-успешните и прогресиращи продуценти, прекарали път за Butch, Santos, Gorge, Solumun, Thomas Schumacher, дотогава познати само на ъндърграунд сцената.

Сетът на Noir в "Ялта" ще остави незабравими спомени както за публиката, така и за самия диджей, който споделя, че малката клубна сцена носи повече емоция и интимност.

Билети за събитието - в мрежата на Eventim и в клуб "Ялта".

Noir & Hayze - "Angel":

https://www.youtube.com/watch?v=Ypydbqn1bK0

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички