ДесиCлава отказа да вземе решение в Гласът на България


ДесиCлава отказа да вземе решение в Гласът на България

3933

Третият голям концерт на живо в "Гласът на България" в ефира на bTV ще бъде излъчен от 21.30 ч. този петък.

За втори път на голямата сцена се качиха 12 от кандидатите за желаната титла, по трима от отборите на ДесиСлава, Орлин Горанов, Наско и Миро.

Първи "присъдата" на зрителите ще чуят трите дами от отбора на Наско Яна Каменова, Венеция Нецова и Стефани Илиева. Дали Венеция отново ще спечели любовта и признанието на публиката, както се случи след изпълнението й на първия концерт, или някоя от другите дами този път се е представила по-добре?

Напрежението постепенно ще започне да ескалира и това ще усетят тримата изпълнители от отбора на ДесиСлава - Ивета Костова, Асен Михайлов и Светослав Владимиров.  Ще повтори ли дамата успеха си от първия концерт, когато бе спасена от публиката, и ще изпрати двамата на дуел, или превъплъщението на Светослав във Филип Киркоров с "Жестокая любовь" и "Невидим"–ото изпълнение на Асен Михайлов ще се окажат печеливша формула, ще стане ясно довечера.

Още една дама ще се изправи в конкуренция с двама джентълмени. Това е Анна Пешева от отбора на Орлин Горанов, която в неделя изпълни "Stay With Me" на Sam Smith, а Петър Рангелов и Иван Ченов дадоха всичко от себе си, за да защитят мъжката чест. Дали в този отбор дамата ще има предимство, или Петър Рангелов ще получи за втори път "да" от зрителите, а Иван Ченов няма да поднесе някоя изненада?

Най-голямо ще бъде напрежението за отбора на Миро, който ще се качи последен на сцената.

Дали и тук ще изпъкне зрителският фаворит в лицето на Невена Цонева, или "гостенката" от Украйна ще бъде приета като своя, или пък любимецът на зрителите в Манчестър, Великобритания, Оги Георгиев - син, ще получи еднопосочен билет за следващия концерт, зрителите на bTV ще разберат в петък от 21.30 часа.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички