10 нови песни от Ритон в спектакъла Пътят към твоето сърце


10 нови песни от Ритон в спектакъла Пътят към твоето сърце

4926

Дует Ритон представи новия си диск "Пътят към твоето сърце" с първокласно шоу.

Както MySound.bg нееднократно писа, събитието бе в зала 1 на НДК на 20 ноември.

Катя и Здравко взривиха препълнената зала 1, като след почти всяко изпълнение чакаха по няколко минути да притихнат бурните аплодисменти, за да продължат.

Певците зарадваха присъстващите с цели 10 нови парчета, включени в предстоящия им 12-и поред албум. Дуетът изненада с "Моето детство ме вика", композирана от вокалиста на Диана Експрес Илия Ангелов. Рокаджията е написал фолклорна пиеса с македонски привкус, която не е характерна за репертоара им, но идеално се вписа в техния стил. С баладата "Чакаме ви с любов" двамата разплакаха хората чрез стихотворението на Живко Колев – изповед на един артист за самотата след края на шоуто. В залата присъстваха и гости от Дома за ветерани на културата, които най-много съпреживяха с певците силните думи от текста.

Всички изпълнения на Ритон бяха съпроводени на живо от техните оркестър и вокална група, а танцьорите от балет Акадамус с хореограф Семир Алкади и ефектната мултимедия допълниха блясъка на шоуто.

Дуетът получи рекорден брой кошници с цветя – 21. Катя и Здравко бяха уважени го както от институциите – Министерство на културата, Столична община и БНТ, така и от многобройни почитатели от бизнессредите. "Ако продължават да идват кошници, някой трябва да си тръгне от сцената, и познайте кой ще е той", пошегува се Здравко докато приемаше овациите. Тандемът смени по два тоалета на "Юнона" и "Андрюс фешън", а за прическите се погрижиха от "Виталити клуб".

Зрителите на БНТ ще могат да видят спектакъла в празничната програма на Бъдни вечер.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички