Графа със специални гости на акустичния си коцерт Домино


Графа със специални гости на акустичния си коцерт Домино

3901

Прея, Михаела Филева и VenZy ще споделят обща сцена със своя ментор - Влади Ампов-Графа, на акустичния му концерт, част от кампанията на УНИЦЕФ срещу насилието над деца.

Както е известно, събитието, наречено по последния хит на изпълнителя - "Домино", ще се състои в зала 3 на НДК на 25 ноември. Половината приходи от билетите ще бъдат дарени на УНИЦЕФ. Изявата е осъществена от "Монте Мюзик" в партньорството с Happy Bar & Grill за втора поредна година.

Както MySound.bg вече извести, през септември Влади Ампов беше избран за посланик на добра воля на УНИЦЕФ в България. През последните години той подкрепя работата на организацията за децата в България и по света, като миналата година посвети националното си турне "Заедно за децата на България", завършило с разпродаден концерт в зала 1 на НДК, на кампанията на УНИЦЕФ в подкрепата на най-уязвимите деца и семейства. Петдесет процента от приходите отново бяха дарение към организацията.  

Шоуто ще предложи ефектна мултимедия, специфично осветление и интригуваща сценография. На световно ниво, уверяват организаторите. Певецът и неговият екип от музиканти са готови с нови аранжименти на най-големи хитове на Графа, сред които "Закъснявам, човек", "А дано, ама надали", "Седемте езера", "Дим да ме няма", "Невидим", "Causa Perduta", "Враг", "Никой", както и на най-новия сингъл "Домино".

Месец след премиерата му, парчето стана хит в интернет и в родния ефир, като феновете му коментират, че са очаквали точно такъв тип песен от любимия си певец. По музикалното оформление на парчетата заедно с Графа работят едни от най-добрите български музиканти - Мирослав Иванов, Венци Трифонов, Ивайло Звездомиров, Борислав Бояджиев, Краси Тодоров и Ла Ти Да. Програмата на изпълнителя е преработена с целия капацитет и талант на артистите, за да премине през разнообразни стилове от поп-рок и суинг до фънк и реге, което ще е допълнителен сюрприз.

Атмосферата на акустичния лайв е много ценна за меломаните, особено когато имат възможността да гледат артист, чието творчество познават добре, но чуват и виждат в една по-различна светлина. Началото на концерта ще бъде в 20.00 ч. Местата са почти разпродадени.

Билетите са на цени от 30, 40 и 50 лв. и могат да бъдат закупени в Билетния център на НДК, "Ивентим" и "Тикетпортал".

Линк към тийзър на концерта:
http://youtu.be/TymjAjKXSqM?list=UUYb2YTEflB-ydgqapdaUrcw

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички