Танцуващи Cнежанки откриват коледните партита с бельо на Роналдо


Танцуващи Cнежанки откриват коледните партита с бельо на Роналдо

3836

Впечатляващи Снежанки ще дефилират за откриването на коледните партита с ревю на Details в столичния латиноклуб "Ла Кубанита" от 21.00 ч. този вторник, 25 ноември.

Атрактивните танцьорки от New Max ще се развихрят с актуалната колекция на новата българска марка за мъжка и дамска мода, която навлиза на пазара. В бутика има линии и на модния дизайнер Александър Върбанов, който е основател на логото. Главен стилист на Details е Жени Станчева. Тя ще представи за първи път в България бельото на Роналдо в нейния бутик. Специален гост ще бъде Айвън от Максимус, който ще избере най-ухажваната дама на вечерта и ще й връчи титлата "Мис Купидон". Ще бъде отличен и "Мистър Купидон". Най-харесваният сред мачовците ще си тръгне с уникален подарък от новата колекция на футболната звезда Роналдо. "Мис Купидон" пък ще спечели луксозни бижута от Details.

Водещи на вечерта ще бъдат журналистката и PR Патриция Кирилова и актьорът Пламен Маринов.

Горещите партита в "Ла Кубанита" продължават и през декември, когато към Снежанките от New Max ще се присъединят и танцуващите мулатки от Куба, които се завръщат на родна сцена след успешния гастрол в морския клуб "Ла Кубанита" през лятото.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички