Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

RockaShock, VoxBox и Меtaфоrmoza за Дни на предизвикателствата


RockaShock, VoxBox и Меtaфоrmoza за Дни на предизвикателствата

5012

Три изключителни музикални проекта ще забият за 10-годишния юбилей на "Дни на предизвикателствата".

RockaShock, VoxBox и Меtaфоrmoza ще закрият фестивала с фънк, ска и експериментални бийтове непосредствено след края на официалната програма в аула "Максима" на УАСГ между 2 и 4 декември.

Партито ще се състои в Мixtape 5 на 4 декември, четвъртък. Столичният клуб ще отвори вратите си точно в 21.30 ч. за всички приключенци, жадни за още незабравими преживявания, които искат да раздвижат адреналина и на дансинга след изпълнените с емоции фестивални дни. За притежателите на тридневен билет входът ще бъде свободен. За всички останали пропуските ще са на цена 7 лв. в предварителна продажба от Ticketlogic.bg и 10 лв. на място.

Фънк-джаз проектът Меtaфоrmoза (Music Clinic Records)ще открие празничната вечер. В супербандата са популярните музиканти със сериозен опит както на българска, така и на международна сцена Роко Захариев (тромпет и перкусии), Мирослав Иванов (китара), Антони Рикев (бас) и Николай Данев (ударни).

След тях сцената ще превземе 100% вокалното дуо VoxBox (BigBanda), съставено от бийтбокс легендата Skiller и експерименталния вокалист Павел Терзийски, които обещават да изстрелят присъстващите в облаците с импровизации и луупинг композиции. Публиката ще бъде увлечена в бурни танци от рокстеди-ска бандата RockAshock, чрез която всеки от присъстващите ще може да вкуси от автентичния звук и енергия на музиката, изключително характерна за Ямайка. В многолюдната формация се подвизават Александър Даниел (барабани), Радослав Митов (вокал), Антон Михайлов (бас), Станислав Величков (китара), Венцислав Лалев (китара), Кирил Дончев (клавишни), Димитър Бакърджиев (саксофон) и Петър Щерев (тромбон).

За атмосферата между "групите на Предизвикателствата", както преди и след тях, ще се погрижат диджеите RailBuzz и ZaziZazi (BigBanda) - двама, чиято разнообразна селекция може да отведе всекиго отвъд предела на Mixtape 5 и тази паметна вечер, уверяват организаторите.

Между 2 и 4 декември най-големият форум за екстремни спортове, туризъм и екология "Дни на предизвикателствата" по традиция ще предложи на публиката си атрактивна програма от спиращи дъха документални филми, презентации и лекции. По случай 10-тата годишнината на фестивала специални гости в основната програма са първенците на алпинизма - българинът Боян Петров и британецът Лео Холдинг.

"Дни на предизвикателствата" е събитие, събиращо на едно място над 2 500 души, което оставил траен отпечатък в света на екстремните спортове, екологията и туризма у нас.

Официално Facebook събитие:
https://www.facebook.com/events/946320742049211/?source=1

"Дни на предизвикателства", официална страница:
www.predizvikatelstva.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички