One Direction с най-много отличия от American Music Awards 2014


One Direction с най-много отличия от American Music Awards 2014

3945

Британската група Уан Дайрекшън (One Direction) спечели наградата American Music Awards в основната категория и стана Изпълнител на годината.

Петорката си тръгна от 42-рата церемония на раздаването на престижните награди снощи в "Нокиа Тиътър", Лос Анджелис, и със статуетки за за Най-любима поп/рок група и за Най-любим поп/рок албум ("Midnight Memories").

Австралийската рапърка Иги Азалия (Iggy Azalea) също отнесе призове в  в две престижни категории –"Най-добър рап/хип-хоп албум на годината ("The New Classic") и за най-добър рап/хип-хоп изпълнител на годината. Сънародниците ѝ 5 Seconds Of Summer пребориха конкуренцията в надпреварата за Нов изпълнител на годината.

Кейти Пери (Katy Perry) и Бионсе  (Beyonce) се сдобиха също с по две награди. Кейти - за Най-любима поп/рок изпълнителка, като хитът ѝ "Dark Horse" бе определен за Сингъл на годината. А Бионсе триумфира като соул/ар-ен-би изпълнителка на годината и заради най-добър албум в същата категория - суперуспешния ѝ аудио-визуален проект "Beyonce" (2013).

Не бе подминат  и актуалният Сам Смит (Sam Smith)  - той получи статуетка за Любим поп/рок изпълнител. В същата категория, но в областта на кънтрите, победител стана Люк Брайън (Luke Bryan).

Призът за латино бе присъден на Енрике Иглесиас (Enrique Iglesias), който отнесе награди и на 15-ата церемония на наградите "Грами" за латино музика в "Гранд Гардън Арина" в Лас Вегас завчера. Кико от Пуерто Рико триумфира с отличието за Песен на годината заради платинения сингъл "Bailando", който стана и Най-добра ърбън песен .

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички