Строежа възкръсва насред центъра на София


Строежа възкръсва насред центъра на София

4030

"Строежа" отново ще отвори врати - за 18-та поредна година.

След като в края на лятото екипът на клуба реши да не продължи дългогодишното му съществуване на досегашната му локация – Студентски град, вече е ясно бъдещето на популярното заведение. То се мести в центъра на столицата, на Жълтите павета, на метри от Президенството. Точният адрес е улица "Леге" 10, където преди години се помещаваше друг култов клуб – "Кокарача".

Новото помещение е с капацитет от около 200 души. Тъй като "Строежа" в  е преди всичко идея и движение, отдавна надскочили физическото съществуване на точен адрес, мениджърите на клуба оповестиха, че, независимо от промяната, ще бъде продължена твърдата концептуална линия, наложена през годините. Дори повече – "Строежа" ще се завърне към по-първоначалния си вид – с функциите предимно на бар, обединяващ любителите на по-алтернативната музика.

Събитията ще бъдат сведени до минимум, като тематични и концертни изяви ще се случват най-често веднъж седмично, предимно в сряда. Заведението ще работи от понеделник до неделя, като ще отваря и през деня след 12.00 ч.

За разлика от последните няколко години в Студенски град, новият клуб може да си позволи по-мощно и качествено озвучаване, удължено работно време, зона за пушене пред входа, без това да нарушава обществения ред, с което управата на клуба винаги е държала да се съобразява.

Самото откриване ще се състои на 25 ноември, вторник.

"Строежа" ще отвори за първи път врати в 20.00 ч., като входът е напълно свободен до запълване на капацитета на клуба.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички