DJ Swed Lu представя микстейпа King Vanity Black


DJ Swed Lu представя микстейпа King Vanity Black

4135

Двукратният JamFM Champion на Германия и Най-добър хип-хоп DJ на България 2010 – DJ Swed Lu, планира завръщане на сцената на :PM Club на 27 ноември.

Втората му визита обаче е свързана не само с парти, а и с oфициалната премиера на микстейпа King Vanity Black, миксиран специално за хип-хоп парти платформата King Vanity Black на :PM Club. Горещата компилация ще бъде издадена в лимитиран тираж от 500 диска, предназначени за приятелите на заведението, както и за най-големите фенове на черните партита в четвъртък вечер.

Микстейпът ще съдържа тракове на най-актуалните клубни парчета в Европа и света, сред които "бенгъри" на Kid Ink, Big Sean, Bobby Shmurda, French Montana, Rick Ross, Migos, Eric Bellinger, Jamie Foxx, The Game, както и изненадващи "включвания" от български артисти. Техните имена обаче ще бъдат запазени в тайна до премиерата и голямото избухване на 27 ноември,.

Официален хост на вечерта ще бъде Dee.

Swed Lu често подгрява световни хип-хоп величия и неговите участия са в най-горещите точки на света – Ню Йорк, Барселона, Лондон, Истанбул, Осло, Берлин, Щутгарт.

Работил е с редица от светилата в направлението - Wu-Tang Clan, Ja Rule, Lil Jon, Jeremih, Ice Сube, Redmаn (двамата на снимката) и много други.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички