OneRepublic с първи концерт в България


OneRepublic с първи концерт в България

3687

Звездната банда OneRepublic пристига за първи път в България на 2 юни в зала "Арена Армеец" по покана на Balkan Entertainment Company.

Изпълнителите на "Counting Stars", "If I Lose Myself", "Love Runs Out", "Apologize", "Good Life" и още много хитове избраха София за една от спирките в световното си турне Native Tour. Момчетата от хитовата американска група не спират да покоряват световните класации и сърцата на хиляди фенове с музиката, която ще имаме късмета да чуем на живо следващата година.

“Изключително рядко се среща група, която във върха на славата обръща поглед към Източна Европа. Затова съм изключително щастлив от техния положителен отговор и очаквам с нетърпение това шоу. Мисля, че българската публика е готова за музиката на 21-и век и ще посрещне подобаващо OneRepublic след 6 месеца", заяви Петър Петров от Bаlkan Entertainment Company.

Eдва ли има човек, който не е чувал хитовия сингъл "Apologize". Парчето е от дебютния албум на формацията "Dreaming Out Loud" (2007), който оглавява световните музикални чартове и категорично печели международния успех на бандата. Следва "Waking Up" (2009), който допълва стила им с внушителен хибрид между поп и рок с елементи на електронна музика, госпъл, блус и фолк. Раждат се парчетата "All The Right Moves", "Secrets" и "Good Life". Дръзкото продължение на OneRepublic e третият диск "Native", издаден през март миналата година. Достигнал № 4 в класацията на Billboard Top 200, той предлага свръхдоза буен, ритмичен, но същевременно ефирен и нежен рок. Свежото звучене превръща проекта в модерен албум, пълен с хитове като "Love Runs Out", "I Lived", "If I Lose Myself", които несъмнено ще чуем в зала "Арена Армеец" на 2 юни. В репертоара на групата, естествено, ще бъде и мегахитът "Countings Stars", който е под N 1 в списъка с 12 парчета в същия диск. Песента, дело на фронтмена Ryan Tedder, излиза като трети сингъл от проекта на 14 юни 2013. Композицията, съпродуцирана от именития Noel Zancanella (Maroon 5, B.o.B, Gym Class Heroes, Gavin DeGraw, Colbie Caillat), се нареди сред най-успешните изпълнения на петорката от Колорадо. "Counting Stars" оглави UK Singles Charts, Adult Contemporary и Mainstream Top 40 на Billboard и влезе в Тop Тen на 20 страни. С продажби от 5 000 000 екземпляра в САЩ, "Counting Stars" завърши годината със златен сертификат.

Билетите за концерта на OneRepublic тръгват в продажба този петък, 28 ноември, онлайн чрез Eventim.bg и в централния офис на компанията в София, а от понеделник и в мрежата на Eventim в цялата страна.

Цените на пропуските са от 65 до 110 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички