Магична нощ за феновете на Графа в зала 3 на НДК


Магична нощ за феновете на Графа в зала 3 на НДК

3743

Графа остави публиката омагьосана след страхотното му почти двучасово шоу в зала 3 на НДК.

Равносметката за акустичния концерт "Домино" е препълнена зала, огромни вълни от емоции и красива и магическа вечер за всеки фен на музиката.

Изпълнителят представи най-големите си хитове във великолепни акустични аранжименти, изненадващо различни от оригиналите и подготвени специално от музикантите, които се качиха на сцената заедно с певеца - Борислав Бояджиев, Венци Трифонов, Ивайло Звездомиров, Краси Тодоров и Мирослав Иванов. За беквокалите се погрижиха прелестните ЛаТиДа, а гост-изпълнители бяха Михаела Филева, VenZy, Прея и маестро Живко Петров, който подготви специална версия на безcмъртната "Imagine" в комбинация с "Ванилия", изпълнена  по време на биса.

Бурните възгласи и аплодисменти започнаха още преди концертът да стартира – на видеостената се изписа "това ще бъде една незабравима вечер, защото вие сте тук", след което Графа запя една от най-емоционалните си парчета – "Никой". Специфичният звук на акустичните инструменти и прекрасното осветление и мултимедия, дело на арт-директора на концерта Калоян Лалев-Кайо, спомогнаха за още по-незабравимото преживяване на феновете, които през цялото време пяха заедно с любимеца си.

След многобройните хитове "Седемте езера", "Дим да ме няма", "Невидим", "Causa Perduta", "Враг", "Влюбени сълзи", "Именно ти" и много други, певецът успя да си почине само за една минута заради нестихващото желание на публиката за бис. Почти никой не остана на мястото си по време на "А дано, ама надали" и "Най-щастливия човек", а сълзите се появиха по време на последното парче "Давам всичко за теб", което Графа изпълни с двете си деца на сцената. По негови думи, самият той едва успял да изпее песента, тъй като щял да се разплаче от вълнение. Най-новото парче на артиста "Домино" също прозвуча с поредния майсторски аранжимент.

Акустичният концерт "Домино" в партньорство с Happy Bar & Grill бе в подкрепа на кампанията на УНИЦЕФ срещу насилието на деца и половината приходи от билетите "Монте Мюзик" бяха дарение към УНИЦЕФ. По време на концерта Графа помоли публиката да станат благодетели и да помогнат за каузите на организацията. След края феновете изчакаха да вземат автографи от изпълнителя, удоволетворени и изпълнени с емоции и хубави спомени.

Графа доказа за пореден път, че е огромна част от качествената българска музика, стараейки се всеки път да достига нови върхове. Снимка: Нели Куртева за "Монте Мюзик"

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички