Славена – единствената българка на Фолк фест Роса


Славена – единствената българка на Фолк фест Роса

4686

Славена е единствената българка, която ще вземе участие в 15-ото юбилейно издание на фестивала "Фолк фест Роса" в Скопие на 28 ноември.

Изпълнителката на Diapason Records ще се изяви на една сцена с някои от най-големите македонски звезди.

Престижният форум се провежда без прекъсване в последните 14 години и през това време на сцената са представени над 300 авторски композиции, дело на най-известните македонски композитори и текстописци.

Славена ще участва в 15-ото юбилейно издание на събитието,  за което организаторите обещават, че ще бъде най-бляскавото от всички досега. "Много се вълнувам, че ще участвам на този форум. Отдавна не съм се появявала на фестивалната сцена и съм много радостна, че сега имам тази възможност, още повече, че ще бъда на една сцена с най-големите звезди на Македония.“, сподели русокосото изкушение.

Сред тазгодишните участници са Наум Петрески, Татяна Лазареска, Благоя Груйоски, Милица Кузмановска, Мариян Коцев, Душко Георгиевски, Даниела Темелковска, Новица Василевски и други.

Славена ще се изяви с песента "Душо моя", създадена специално за нея от хитовия композитор Бобан Мойсовски и текстописеца Сашо Нойкич.

"Щастлива съм и съм горда, че авторите избраха точно мен да презентирам тяхната песен. Признавам, че се влюбих в нея, още щом я чух. Ще дам всичко от себе си, за да се представя максимално добре на сцената и се надявам искрено да впечатля македонската публика с изпълнението си", каза още певицата.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички