Позитивни вибрации с 1000 Names във Фабрика 126


Позитивни вибрации с 1000 Names във Фабрика 126

4360

Дуото 1000 Names - емблематично име за българската електронна сцена, ще се изяви във Фабрика 126 на 28 ноември.

Нико и Марго, познати и като 99 Mistakes и Casio Blaster, са сред силно почитаните модерни музикални явления в независимия електронен музикален свят. Марго започва кариерата си като барабанист, а Нико - като художник, основа, която им дава широк поглед върху олдскуул музикалната и художествена история. Приятели открай време като истински Bushmills Brothers, двамата започват съвместния си проект в края на 90-те, преплитайки ведно най-доброто от много различни стилове. Взаимстват артистичното си название от скулптурата на Anish Kapoor.

Псевдоним, който подписва целия им музикален мироглед. А именно - находчиви колекционери и ценители на автентичността, комбинация от качества, ясно личаща в тяхната музика и в желанието да откриват нови форми. Талантът им не остава незабелязан. През 2009 френският лейбъл Eklektik Records издава дебютния им албум "Toys Room Combat". Година по-късно британският дъбстеп лейбъл Black Acre пуска на пазара втория диск "Illuminated Man", а през декември 2011 се появява и третият им дългосвирещ проект "Invisible Architect" в каталога на немския независим лейбъл Project: Mooncircle. Междувременно, Нико и Марго печелят сърцата на феновете и музикалната критика, която не спира с похвалите в чуждите музикални и лайфстайл издания.

След тригодишна пауза 1000 Names се завръщат с новия си албум "Migration Pads" за лондонския лейбъл DRUT. По случая те са подготвили чисто нов лайв сет Arkestra, с който ще предизвикат родните меломани на 28 ноември във Фабрика 126.

В тази специална вечер директно от Берлин ще пристигне младата и суперталантливa Sarah Farina, за да провери дали на София й се танцува.

Свеж, директно от лабораторията си в планината, идва и Cyberian, който стои зад лейбъла WTF Is SWAG и ще направи вечерта още по-запомняща се.

Меломанското събитие, подкрепено от Bushmills, ще започне в 22.00 часа, като входът за всички гости е на символичната цена от 5 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички