Banda Del Padre празнува 5-тия си рожден ден с концерт в S LC


Banda Del Padre празнува 5-тия си рожден ден с концерт в S LC

5004

Banda Del Padre ще отбележи петия си рожден ден с концерт в Sofia Live Club на 28 ноември, петък.

С много страст и лично послание музикантите ще представят най-големите си хитове плюс три нови сингъла, които предстоят да излязат с новия им албум. Начало на веселбата 23.00 часа.

През изминалите пет години Banda Del Padre се утвърдиха като група с индивидуален стил и непрестанно търсене на различни музикални култури. Експериментаторският дух на музикантите е основен двигател за колаборирането им с над петдесет гост-артисти от цял свят и утвърждаването им в полето на фюжъна.

Малко преди коледно-новогодишните празници виртуозните китаристи Христо Коликов (вокал и китара), Симеон Иванов (китара и кахон) и Цветан Андреев (китара и вокал), заедно с останалите музиканти от Banda Del Padre - Живко Василев (кавал), Орлин Цветанов (цигулка), Калин Жечев (клавир), Димитър Сираков (бас) и Деян Илиев (барабани) ще представят новите парчета от втория самостоятелен албум, на който са се отдали в последно време.

Както MySound.bg нееднократно писа, дебютният им диск "Rubi" излезе в началото на 2013. Едно от специалните участия в записите е на световноизвестния басист на ШакираХуан Гарсия Ерерос, който гостува в Sofia Live Club неотдавна. В записите на "Rubi"се изявяват над двадесет музиканти от десет различни държави, а едноименният сингъл е с участието на Поли Генова. Малко след официалната поява на проекта, сингълът достига първо място в класацията "Нашите 20" на БГ радио и трето място в Bulgarian Singles Top 40.

Петгодишната богата история на Banda Del Padre е основната вдъхновителка на концерта по случай петия рожден ден. На 28 ноември единствената по рода си българска група, чиято музика преплита страстно фламенко и български фолклорни елементи, ще събере известни гост музиканти и приятели в столичния клуб, за да отпразнува израстването си. Едни от тях ще са Райна Василева (певица), Поли Генова (певица) и Бъни (кахон), Хорхе (диджериду), Християн (кавал) от група Оратница.

Билети: на място в клуба на цена от 10 лева.

Повече информация:

Чуй ги на: http://delpadre.bandcamp.com

Facebook: http://www.facebook.com/bandadelpadre

YouTube: http://www.youtube.com/user/rumbaaficionado

Web: http://delpadre.eu

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички