Във вихъра на суинга: Mobster Meeting в клуб Mixtape 5 този петък


Във вихъра на суинга: Mobster Meeting в клуб Mixtape 5 този петък

4020

Столичният клуб Mixtape 5 и The Smugglers Collective канят на първото по рода си събитие  Mobster Meeting.

Интригуващата среща ще се състои този петък, 28 ноември. Присъстващите ще се пренесат в ерата на Сухия режим за една вечер, изпълнена с високоволтажна музика, спиращи дъха танци и класически коктейли, в която суинг музиканти от различни поколения и винтидж контрабандисти ще се качат на една сцена за пръв път.

По време на Mobster Meeting българските суинг ветерани KGB, познати също като Kolio Gilan Band, ще се завърнат отново на сцената. След като през май тази година изнесоха първия си концерт от пет години насам, стана ясно, че родната публика иска да ги вижда по-често на живо. Дойде време отново да чуем класики като "Розов кадилак", "Нощна пеперуда" и "Всичко коз". Към KGB ще се присъедини и Димо от P.I.F. в нетипично за него суинг амплоа като гост-вокалист.

Другата група, която ще излезе под прожекторите на Mixtape 5, е една от най-новите интересни формации на българската суинг сцена. Swing Revival Collective се състои от членове на банди като Train Station, KGB, Уикеда, Ginger Groove и Мерудия, събрани заедно от любовта си към Swing Revival и Jump Blues стиловете. В репертоара на групата влизат предимно кавъри на съвременни суинг групи като Big Bad Voodoo Daddy, Cherry Poppin’ Daddies, Squirrel Nut Zippers или Royal Crown Revue, както и на класици като Louis Prima и други.

В музикално отношение събитието ще бъде допълнено и от пионерите на винтидж събитията у нас, The Smugglers Collective.  Диджеите ще се включат с експлозивни сетове преди, след и между лайв изпълнененията с единствената цел да не оставят празно място на дансинга. Очаквайте както винаги най-доброто от суинг, рок-ен-рол, рокабили и ритъм-ен-блус музиката, обещават диджеите.

Вдъхновена от годините на тайните партита в подземни джаз клубове, стилните винтидж облекла, нелегалните барове и казина по време на Сухия режим, Mobster Meeting ще върне посетителите си около 90 години назад във времето. Освен страхотна музика, много танци и студени коктейли, ще има и една истинска "тайна стая". Къде се намира тя и какво ще се случва в нея, ще стане ясно в петък.

Вратите на клуб Mixtape 5 ще отворят в 21.00 ч, когато ще започне и самият купон.

Билети за гангстерската сбирка се продават в мрежата на Eventim в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са касите на Office 1 Superstore, "Пикадили", "Германос", "Технпмаркет", "Технополис", магазин "На тъмно", Билетен център НДК, както и онлайн на www.eventim.bg. Цената на пропуските е 10 лв в предварителна продажба, a в деня на събитието и на място ще се продават по 15 лв.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1555487038017235/

Swing Revival Collective: https://www.facebook.com/SwingRevivalCollective

The Smugglers Collective: https://www.facebook.com/smugglers.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички