Златното момче на EDM сцената в Ялта


Златното момче на EDM сцената в Ялта

3643

След поредицата парещи партита през ноември, програмата на столичния клуб "Ялта" ще завърши със сет на Thomas Gold.

Германският диджей ше застане зад пулта на популярното заведение на 28 ноември, петък.

Авторитетът в електронна денс музика ще стъпи отново в столичния клуб с ясна цел и желание – да нажежи дансинга. Затова ще му помогнат и резидентите на "Ялта" - Runo и  Stefan Popov.

Спечелил вниманието на лейбъли като Toolroom Records, Phazing, Spinnin’ Records, Size Records и работил със звездните Fatboy Slim и Axwell, Thomas Gold бързо се утвърждава на електронната сцена като диджей и продуцент. Негов безспорен успех е ремиксът на песента на Adele "Set Fire To The Rain", която събира над 15 милиона гледания в YouTube към момента. А преработките му на парчета на Lady Gaga, OneRepublic и Miike Snow държат денс класациите във всички клубове по света.

Thomas Gold печели доверието и приятелството на Axwell, с когото основават Axtone Recordings. Неговата несравнима енергия и талант го отвеждат още до големите сцени на Ultra Music Festival, Electric Daisy Carnival, Coachella, Mysteryland, Sensation White и Tomorrowland. С мелодичен и силно въздействащ саунд, превърнал се в запазен белег на германеца, се повяват хитовите парчета "Remember Тhe Light" в колаборация с Aussie Kaelyn Behr, "Beast" заедно с Borgeous, както и най-новото "Colorblind" в изпълнение на нежния глас на Kate Elsworth.

Тези и още много други парчета ще прозвучат в Room 1 този петък.

Билети на цена от 30 лв. - в мрежата на Eventim.bg и клуб "Ялта".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички