DJeдаите се завръщат в Bedroom Premium Club


DJeдаите се завръщат в Bedroom Premium Club

3745

На режисьора Джордж Лукас му трябваха 28 години, за да заснеме шестте епизода на филмовата сага "Междузвездни войни".

За 28 дни българският диджей Диян Соло от Deep Zone създава миниспектакъла  Star Wars Show - версия на най-великата продукция в историята на киното.  Смело и оригинално представление, което възражда някои от знаковите сцени от филма.

Част от тях ще бъдат пресъздадени за първи път пред публика в Bedroom Premium Club на 29 ноември.

Шоуто ще бъде със специалното участие на Дарт Вейдър, Йода, Чубака, Принцеса Лея и Имперски щурмовак. Тайна е кой ще изиграе любимите екранни образи на няколко поколения. Единствено известно е, че ролята на Дарт Вейдър е поверена на популярния танцьор Метин Енимехмедов.

Какво ще предложи Star Wars Show?  Бой с лазерни мечове, брейк денс, акробатични трикове, театрален сюжет, магия ...  и още нещо. Всичко това на фона на специално продуцирана музика по темата на филма.

Факт е, че "Междузвездни войни" има милиони фенове по света. И, докато тече еуфорията покрай наскоро приключилите снимки на епизод VII, в Bedroom Premium Club DJeдаите се завръщат.

Преди тях под звуците на музиката на диджеите C-Fusion & Vasco C на сцената ще излязат Future Heroes, които ще отведат гостите в бъдещето и в най-отдалечените предели на галактиката.  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички