Наско и неговият тим откриват осминафинала в Гласът на България


Наско и неговият тим откриват осминафинала в Гласът на България

4173

Още четирима отпаднаха в петък вечер от "Гласът на България".

След четвъртия концерт на живо и елиминациите, с изявите на музикалната сцена се сбогуваха Селим Миров, Дани Чуков, Ивелина Долапчиева и единственият мъж в отбора на Наско - Крум Филипов. Любимците на публиката, събрали най-голям зрителски вот, са Кристина Иванова от отбора на ДесиСлава, Зоя Мутишева от тима на Миро, Ати Молова от хората на Наско и Тюркян от подопечните на Орлин Горанов.

В петия концерт в шоуто по bTV тази неделя от 20.00 часа на сцената ще се качат всички изпълнители, които към този момент продължават участието си в него. А те вече са само 4 във всеки отбор. Осминафиналната фаза в музикалната шампионска лига ще продължи прекрасната традиция от предишния концерт. Един от четиримата треньори -  вокалът на рокдинозаврите Б.Т.РНаско Пенев, ще представи само и единствено за зрителите на "Гласът на България" една специална песен. При това не сам, а заедно с изключително талантливите изпълнители от своя отбор.

Осминафиналът в "Гласът на България" ще протече по малко по-различен начин. Ще прозвучат последователно изпълненията от всеки отбор, поотделно. Първи на сцената ще се изявят хората на Орлин ГорановПетър Рангелов, Ана Пешева, Сабина Донева и Тюркян Исмаил. Веднага след тях са участниците от отбора на НаскоСтефани Илиева, Ати Молова, Мария Маринова и Яна Каменова. Отборът на Миро ще дебютира с изпълнения на Християна Дънкова, последвана от Светлана Чепразова,Зоя Мутишева и Невена Цонева. За финал на сцената ще се качи отборът на ДесиСлава Асен Михайлов, Ивета Костова, Виктория Пенева и Кристина Иванова.   

Сред гостите в публиката, които ще подкрепят изпълнителите, ще бъдат роднини и приятели на младите таланти, Дидо от D2, бившият вокалист на АтласБлаговест ЗерлиевВеско, Константин Белчев, станалият известен с предложението за брак, което направи пред цяла България миналата неделя – Красимир Кьоров, и други.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички