Бон-бон с парти по случай 19-ти рожден ден


Бон-бон с парти по случай 19-ти рожден ден

6182

Прекрасна вечер, изпълнена само с българска музика, предстои в столичния клуб Joy Station от 19.00 ч. на 30 ноември.

Поводът е 19-ят рожден ден на "Бон-бон Мюзик". Присъстващите ще се забавляват забавляват със страхотни български хитове и любими изпълнители. Наско от БГ Радио ще бъде водещ на събитието, а гост-музикантите, които ще подкрепят "бонбоните" на сцената, са:
- Константин Цеков - пиано
- Александър Логозаров - китара
- Стефан Цеков - барабани
- Светослав Неделчев - бас китара
- LaTiDa - вокали

Специално участие и подкрепа от артистите:
Поли Генова, Графа, Рут Колева, Прея, Рейчъл Роу, Мария Илиева, Mary Boys Band, Дони и Нети, Орлин Павлов, Любо Киров, Рафи, Теди Кацарова, Милена Славова, Сантра, Криско, Дичо, Нора, Революция Z, Deep Zone Project, ФСБ, Сленг, Елица и Стунджи, Део, Лора Караджова и Амалия.

Вход - 10 лв., за ученици - 8 лв.

Joy Station е на ул. "Академик Стефан Младенов" №3, Студентски град.

Изабел Алексиева - Izzy (на снимката), едно от усмихнатите лица на "Бон-бон", пък ще представи своя втори сингъл и видеото към него в PM Club на 3 декември.  Автор на музиката и текста на "За последен път" е Криско. Режисьор на видеото - Радостин Събев - Шошо. Дебютният сингъл на Izzy - "Стъпка по стъпка", се завъртя преди месеци в ефира и вдигна летвата на очакванията към младата певица.   

Изабел е приета в редиците на формацията с конкурс когато е на 4 годинки. Любовта й към музиката е толкова голяма, че тя няма нищо прoтив ден след ден да пътува с часове за репетициите. Междувременно се занимава и с балет. И в момента тя танцува във Vaya Dance Studio.

Едва 14-годишна тя има впечатляваща биография:
Участвала е във всички издaния на Българската Коледа! Във "Великолепната шесторка" и "Надежда за Хаити" - също. Пяла е с  Васил Найденов, Силвия Кацарова, Веско Маринов, Дичо, Поли Генова, Кристо, Криско, Орлин Павлов, LaTiDa. Била е дори корица на списание Eva. Солист е на българската версия на "Химн на аутистите" по текст и аранжимент на Дони.  Чаровното момиче вече е била и водещ на ТВ шоу - IZZY Moda по ТВ 7.

Учи в Музикалното училище, профил класическа китара. Занимава се и с танци, привличат я модата и дизайна. Любимата й звезда е Риана.

Izzy - като повечето деца, харесва много и Криско. Затова се обръща към него да работят заедно. Двамата се запознават неотдавна, а скоро след това рапърът създава за Изабел една песен, в която ...няма рапиране. Тя е всичко, което не сме очаквали от скандалния тийн идол. Без рап, без нецензурни думи и послания.

Много свежото и запомнящо се парче "За последен път".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички