Boyz II Men с горещ албум в зала 1 на НДК


Boyz II Men с горещ албум в зала 1 на НДК

4262

Най-добрата ар-ен-би група на всички времена - Boyz II Men, пристига с горещ албум за първия си концерт в България.

Както е известно, триото ще пее в зала 1 на НДК от 20.00 ч. на 12 декември по покана на Off/ On Entertainment.

Изявата е част от европейското турне на групата, което стартира в началото на декември.

Дискът "Collide", който се появи в каталога на BMG на 21 октомври, е класически за Nate, Shawn и Wanya проект с извисен, светъл, но и различен модерен звук. "Албумът подчертава широко нашата креативност и съвсем точно показва какво чувстваме в този момент от живота си", казва Shawn Stockman.

Вдъхновение за редица звезди на ар-ен-би и соул музиката, Boyz II Men ще разтопят българската публика не само с репертоар от последния си звукопазис, но и със своите златни хитове, сред които "End Оf Тhe Road", "I’ll Make Love Тo You" и "One Sweet Day", обещавайки на меломаните истински красиво изживяване.

Boyz II Men е ар-ен-би формацията с най-високи продажби за всички времена - 60 милиона екземпляра.

Билети за концерта (в т.ч. и ограничен брой за оркестрината) - в мрежата на Eventim и Ticketportal.

Американската група предефинира известна банда и сформира квартет с участието на Michael McCary, Nathan Morris заедно с Wanya Morris и Shawn Stockman през 1990. Създават безброй хитове, които се харесват на феновете от всички поколения. През 2003 Boyz II Men стават трио след напускането на Michael McCary поради здравословни причини.

В 23-годишната си кариера музикатите са удостоени с 4 отличия Grammy, 9 American Music Awards, 9 Soul Train Awards, 3 Billboard Awards и MOBO Award (2011) за значителен принос.

Освен правенето на музика, благотворителността също е характерна за Boyz II Men – групата има собствено благотворително начинание, наречено Boyz II Men House в помощ на хора и организации, които се фокусират върху подобряване качеството на живот и помагат да се отключи човешкия потенциал, допринасяйки  за здравето и жизнеността на тези, които са по-малко успели.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички