13 джаз свещи върху тортата на Дезафинадо! Другият тон


13 джаз свещи върху тортата на Дезафинадо! Другият тон

4159

Мира Кацарова ще отпразнува с концерт 13-ия рожден ден на своето предаване "Дезафинадо" в Sofia Live Club от 20.00 ч. на 1 декември, понеделник.

Входът е свободен.

Заедно с Мира за рождения ден на предаването, което вече 13 години радва слушателите на Jazz FM радио, на сцената на клуба ще бъдат нейните приятели и колеги Петър Салчев, Павлета Семова, Павел Терзийски, Мирослав Турийски, Веселин Веселинов-Еко, Христо Йоцов, Шибил Бенев, Димитър Семов, Радослав Славчев, Милен Кукошаров и Младен ДимитровDJ Mr. Moon, който ще продължи празника след изпълненията на едни от най-знаковите български джаз инструменталисти и певци със своя специален диджейски сет, посветен на най-доброто от съвременната боса-нова и пламенните ритми на кубинската музика и аржентинското танго.

От 2001 едно от първите специализирани предавания по единственото радио за джаз музика у нас – Jazz FM радио, "Дезафинадо" среща българската публика с класическите и нови представители на латино джаза всяка събота. "Дезафинадо" е музикален термин, означаващ звучене извън лада, друг тон, а Мира се спира на името и заради едноименната пиеса на легендарния бразилски композитор и пианист Антонио Карлос Жобим. Вече 13 години на територията на "Дезафинадо" другият тон дава радост и надежда, че светът, който обитаваме, е по-светъл, по-добър и по-приятелски настроен към нас. Музиката, която Мирослава Кацарова подбира, дава избор и възможност да моделираме обкръжаващата ни среда по свой вкус и критерий за качество.

След 13 години и близо 700 излъчвания,предаването продължава по великия път на джаза, който винаги има с какво да ни изненада.

Вратите на Sofia Live Club са отворени за всички, които искат да изживеят заедно тази топла и магична музикална вечер.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички