5 дни до зрелището Lord Of The Rings In Concert


5 дни до зрелището Lord Of The Rings In Concert

3536

Само 5 дни остават до филмовото зрелище Lord Of The Rings In Concert.

Както MySound.bg нееднократно писа, шоуто е в зала "Арена Армеец"  този петък. 250 музиканти ще озвучат на живо първата част на трилогията в пълен синхрон с филма. Цялата техника, всички инструменти и гост музиканти вече са в София. Първата обща репетиция на всички състави, наброяващи 250 музиканти, хористи и солисти ще бъде на 2 декември. Тогава започва и строежът на сцената, който ще продължи 2 дни.

Организаторите споделят, че за да бъде възможно техническото обезпечаване на събитието, 2 тира с  техника и инструменти са пропътували половин Европа. За перфектния звук във всяка точка на залата са необходими 4 километра кабели – точно толкова трябват и за озвучаването на рок концерт. За изграждането на огромния екран, на който ще се прожектира първата част на Властелина,  е използвано специално платно с височината на 3-етажна сграда.     

В София пристигнаха и звуковите инженери, които са пропътували 4 континента, за да правят възможно зрелището Lord Of The Rings In Concert. Те обещават, че усещането ще бъде изключителна комбинация от филмово зрелище, уникален симфоничен концерт, непрестанно вълнение и перфектен звук като на рок концерт.

Българската публика е първата в Източна Европа, получила шанса да усети магията на двете велики изкуства в едно, благодарение на формата Movie in Concert, който обединява музика и кино в една перфектна симбиоза. "Властелинът на пръстените: Задругата на пръстена" ще бъде излъчен на огромен екран, с български субтитри и HD качество. За перфектния звук във всяка точка на залата ще има множество закъснителни линии.

Събитието ще започне точно в 20.00 ч, като вратите на залата ще бъдат затворени до антракта.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички