Nicole Moudaber в Ялта навръх Никулден


Nicole Moudaber в Ялта навръх   Никулден

3536

Nicole Moudaber пристига за  ексклузивен open-to-close сет в столичния клуб "Ялта" навръх Никулден.

Едно от най-обичаните имена в техно музиката ще посрещне именния си ден в най-любимата си точка в Източна Европа. Точно на 6 декември тя ще представи първия си самостоятелен сет, с който ще посрещне първите гости и ще изпрати най-големите фенове с първите слънчеви лъчи.

"България е любимото ми място в Източна Европа, тук партитата както на морския бряг, така и в клуб "Ялта" винаги си заслужват. Щастлива съм, че най-накрая ще мога да ви отведа на едно от любимите си пътешествия с open-to-close set точно на 6 декември, когато разбирам, че имам имен ден!", не крие екзотичната дама.

Nicole Moudaber е емблематично име в клубния живот на най-горещите точки в света. От популярните клубове в сърцето на Ню Йорк,  през сетове под открито небе в родния ѝ Ливан,  оста ЛондонБерлинИбиса до разпродадени събития от Буенос Айрес до Сеул и между тях, затвърждават титлата на Nicole – техно кралица. Още едно потвърждение за това е и първата ѝ номинация в DJ Awards 2014 в категория "Най-добър техно DJ", където е единствената жена. На 6 декември със сигурност ще попаднем в хипнотизиращ микс от техно, хаус, дийп хаус и тек хаус ритми, гарнирани с това, на което Nicole най-много държи в своите сетове – дълбочина, чувственост и страст.

Билети на цена от 25 лв. могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.bg и в клуб "Ялта".

Повече за Nicole Moudaber:

https://www.facebook.com/officialpage

https://www.instagram.com/nicolemoudaber

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички