Миро и Невена № 1 с Всичко, което искам


Миро и Невена № 1 с Всичко, което искам

4717

"Всичко, което искам" в изпълнение на Миро и Невена закова първата позиция по гледаемост още в нощта на появата си.

Песента е абсолютен хит в социалните мрежи и в най-големия български сайт за видеосподеляне, където за трети пореден ден държи лидерската позиция в поп музиката, при това с изключително висок процент на одобрение от страна на публиката – 90 % от потребителите харесват проекта.

Видеото към "Всичко, което искам" е дело на режисьора Стоян Радев, оператор - Владо Михайлов. Постановката е реализирана от хореографа Маргарита Будинова. В кадрите се изявява и световният модел Карина Неделчева от "Ивет Фешън". "Всичко, което искам" е част от албума "Месия", а Миро подари песента за всички дни преди Рождество.  

Междувременно, певецът обвини българските артисти в комерсиализъм в специално интервю за BG Music Channel. "Направих албум такъв, какъвто исках да имам, за да си пусна вкъщи, когато дойде Рождество", сподели Миро.

Той гостува в офиса на телевизията броени дни преди излизането на  "Всичко, което искам". "Направило ми е впечатление, че българските рождествени песни са или много сънени, или много потискащи“, каза още певецът. Това е мотивирало създаването на "Месия" за всички хора, които обичат рождествените празници.

В откровен разговор с репортера на BG Music Channel Лазар Вълчев, Миро сподели защо е записал предишния си хит "Скочи над мен" с рапъра Dim4ou и разочарованието от колегите си на българската музикална сцена. "Dim4ou не прави нещата на всяка цена и за пари, а това е много ценно… Почваш да правиш не нещата, които искаш да кажеш на обществото, а нещата, които смяташ, че ще ти донесат повече пари, може би леко съм се опазил и аз, надявам се да е така", допълни Миро.

Виж "Всичко, което искам" на:

https://www.youtube.com/watch?v=Pu2gL15lyms

а какво сподели Миро пред камерата на BG Music Channel - в официалния канал на телевизията във Vbox7:

http://vbox7.com/play:dfb64b30e8

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички