Пет часа слънчева музика предколедно


Пет часа слънчева музика предколедно

3973

Ако все още не сте решили как да отпразнувате 8 декември, се присъединете смело към шеметното парти в столичния клуб Mixtape 5.

Гръцките звезди Locomondo, румънците Popa Sapka, Миленита и Rebelites са подготвили взривоопасна комбинация от реге, ска, карибски и балкански ритми. Всеки, който е бил на концерт на някоя от бандите, знае какво означава това. За първи път обаче всички тези артисти ще се съберат на една сцена, за да превърнат вечерта в незабравима фиеста.

"След като чухме изпълнителите, с които ще свирим на 8 декември в София, можем категорично да заявим, че партито ще бъде изключително и всички ще си тръгнем от там много по-щастливи!", не крият южните ни съседи Locomondo.

Румънците Popa Sapka също нямат търпение да се върнат в България, тъй като всеки техен концерт тук се превръща в незабравим купон. "Този път ще изсвирим и много парчета от новия ни албум, който излезе преди дни в Румъния, така че нямаме търпение да видим как ще ги оценят едни от най-верните ни фенове – българската публика", обясняват музикантите.

А пък Миленита за първи път ще се представи пред публика в компанията на реге бандата Rebelites. Те ще заредят атмосферата с добро настроение и ще се постараят да не оставят нито един посетител безучастен към купона, заричат се организаторите.

Билети за събитието може да закупите от Eventim.bg и магазини "На тъмно".

Концертът е по повод 20-годишнината на веригата "На тъмно", така че ако споделите кои са трите неща, с които асоциирате "На тъмно", има шанс да спечелите безплатен билет за партито - http://www.djambore.com/na-tumno-20-years-party/

А другият вариант е да се осмелите да споделите кои са тирте неща, които обичате да правите "на тъмно": http://www.viewsofia.com/article/25912/Specheli-dvoina-pokani-za-iubileiniia-kupon-na-%E2%80%9ENa-tamno%E2%80%9D

https://www.facebook.com/events/728894830526243/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички