2Cellos: България, очаква ви незабравим концерт


2Cellos: България, очаква ви незабравим концерт

4045

"България, очаква ви незабравим концерт", казаха музикантите от 2Cellos пред българските медии часове преди първата си изява у нас.

Както MySound.bg нееднократно писа, шоуото на челистите е в зала 1 на НДК на 9 декември. Дуото ще забие по покана на Loud Concerts. Началото на събитието  е 20.00 часа, залата ще бъдат отворена в 19.00 часа.

Stjepan и Luкa обещаха невероятно шоу, което ще започне спокойно, след което ще се разрази със страшна сила. Те споделиха, че зрителите навсякъде по света остават с незабравими спомени от концертите им и се надяват първото им посещение в България също да е много успешно. Макар и все още да не е сигурно какъв точно ще бъде сетлистът, със сигурност ще прозвучат емблематичните им изпълнения на "Smooth Criminal" и "Thunderstruck", които ги превърнаха в истинска сензация.

В залата няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видеокамери и други професионални записващи устройства.

Всички фенове под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com или оттук (http://loudconcerts.bg/deklaraciia-za-pridruzhitel-loud-concerts) може да бъде свалена декларацията за придружител.

Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на зала 1 на НДК.

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Деца до 7-годишна възраст ще влизат напълно безплатно, но с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички