Георги Христов с автобиографична песен за студентския празник


Георги Христов с автобиографична песен за студентския празник

4107

Една от малкото автобиографични песни на Георги Христов - "Кой каквото прави...", ще има своята премиера в радиоефира днес, навръх студентския празник 8 декември.

Денс парчето е по музика и текст на самия певец и е вторият сингъл от новия му албум "Изгарям", чието официално представяне премина с огромен успех на галаконцерта в столицата през ноември.

"Кой каквото прави..." присъства като ремикс с нов текст в "Изгарям". Това е забранена и незвучала никога в радиоефира песен на изпълнителя. Новият аранжимент е на Светослав Заров. Парчето може да бъде чуто в официалния канал на Георги Христов в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=32sshNTBK2w

Както MySound.bg извести, албумът на Георги Христов "Изгарям" вече е на музикалния пазар. Дискът е с много по-ново звучене, като в същото време запазва мелодичността на песента и искрените текстове, които имат послания – всичко онова, с което певецът стана близък до своите почитатели.

"Смятам да се развивам, но не смятам да се променям. Не можем и не би трябвало да стоим на едно място, но да запазим доброто старо и да вземем доброто ново!” – така Христов обосновава избора си да не променя това, което му е донесло успех, както и да не спира да търси ново развитие на таланта и творческия си потенциал.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички