Кой спечели безплатен пропуск за концерта на Boyz II Men


Кой спечели безплатен пропуск за концерта на Boyz II Men

3902

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Предложението този път бе от нашите приятели Off/ On Entertainment, организиращи първото гостуване на Boyz II Men в България. Както е известно, изявата на американското трио е в зала 1 на НДК от 20.00 ч. утре, 12 декември.

Двама от вас получиха уникалния шанс да се сдобият с безплатен пропуск за събитието.

Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича благотворителната инициатива на Boyz II Men в помощ на хора и организации, които се фокусират върху подобряване качеството на живот и помагат да се отключи човешкия потенциал?

Вярното е: Boyz II Men House

Честито на Християна Сидерова и Антонио Нинов.

Освен правенето на музика, благотворителността също е характерна за Boyz II Men – ар-ен-би и соул групата има собствено благотворително начинание, наречено Boyz II Men House в помощ на хора и организации, които се фокусират върху подобряване качеството на живот и помагат да се отключи човешкия потенциал, допринасяйки  за здравето и жизнеността на тези, които са по-малко успели.

Финалистите на X Factor - България ще се срещнат със знаменитите вокалисти броени часове преди концерта им в София.  Талантите в шоуто вече подготвят и специална изненада за срещата си с четирикратните носители на "Грами". Boyz II Men не за първи път стават част от X Factor. Те са били специални гости в британското издание на шоуто през 2012, където се изправят срещу самия Саймън Кауъл. Сега триото ще стане част и от българския X Factor, приветствайки финалистите лично.

Преди срещата си с хитовата за 90-те формация, талантите се срещнаха с дясната ръка на Саймън Кауъл и директора на международни продукции на Syco EnterteinmentАби Дойл. Тя беше специален гост на X Factor и "Вирджиния Рекърдс" по време на концерта снощи. Довечера на сцената ще се появи и соул певицата Рут Колева, която ще представи новото си парче "Тук с теб" в нестандартен микс с хита "Близо".      

Междувременно все още може да спечелиш безплатен пропуск за концерта на Горан Брегович в зала "Арена Армеец"

Повече - НА!

Успех на всички!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички