Go Guide + New Electronic Sessions = Christmas Special Party


Go Guide + New Electronic Sessions = Christmas Special Party

4637

Списание Go Guide и парти платформата New Electronic Sessions са готови с първото от серия съвместни събития, чиято цел е да вкарат нова линия в нощния живот и да те провокират да извлечеш още повече от твоята София.

Партито Christmas Special ще се състои в столичния клуб Blender от 23.00 ч. този петък, 12 декември.

Музикалният съпорт идва от Мелформатор - колектив от Пловдив, който се увлича по събития с визуална идентичност и експериментално звучене; добрите  познайници Vajarov & Paci Pac Pac (на снимката) и проекта на двама съвсем млади, но особено иновативни артисти - II White.  

В основата на проявата е идеята, че доброто парти успява да разчупи границите на субкултурите, да те срещне както с "твоите", така и с нови хора и да ти даде територия, където да се чувстваш на място.

Go Guide те познава, защото вече повече от девет години те вижда както из актуалните клубове, така и на ъндърграунд местата. Усеща те, защото сте намерили общ език и споделяте обща любов – към града, към неговите герои, към музиката и към желанието да превръщате София в място, където нещата се случват, поясняват организаторите. Именно тази логика свързва изданието с New Electronic Sessions, които се появяват неотдавна с идеята да бъдат обединяващ елемент за независимите артисти.

Партито Christmas Special е с подкрепата на Sobieski и Lenovo.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички